Sanatatea inimii

Sanatatea inimii – Herbalife Line Omega 3

Sanatatea inimii – Nutritionistii ne sfatuiesc sa consumam 2-3 portii de peste oceanic gras (cum ar fi somonul sau macroul) in fiecare saptamana.
Pentru a atinge cantitatea recomandata de acizi grasi omega-3; acizii grasi omega- 3 nu sunt produsi in mod natural de catre organism asa ca trebuie sa provina dintr-o sursa externa.

Herbalifeline MAX 30 de capsule
Herbalifeline MAX 30 de capsule

HerbalifeLINE este un supliment alimentar pentru sanatatea inimii care contine Omega3

Comanda acum HerbalifeLine Omega 3

Solicita acum o evaluare de sanatate GRATUIT

Ati dori in aceste conditii sa stiti care este cantitatea zilnica personalizata de proteine, pe care ar trebui sa o consumati? Stiati ca 5 din 10 romani sufera de probleme de nutritie si surplus de greutate, ca fiecare kilogram peste greutatea normala creste riscul de aparitie si agravare a unor probleme de sanatate?

Doriti in aceste conditii sa stiti care este indicele masa / corp (BMI – body mass index) al dvs si daca va situati din acest punct de vedere in zona de risc sau nu?

Evaluare de sanatate Herbalife GRATUITA

Eticheta HerbalifeLine Omega 3 pentru sanatatea inimii

Stiati ca reducerea cu doar 10% a greutatii scade mortalitatea totala cu mai mult de 20% si mortalitatea din cauza cancerului asociat cu obezitatea cu mai mult de 40%?

Stiati ca prea multe din alimentele “inofensive” la prima vedere, au un efect devastator asupra functiilor organismului daca sunt consumate des?

Va doriti sa aflati daca aveti sau nu, obiceiuri de viata si alimentatie sanatoase si ce anume ar trebui sa faceti pentru a va asigura o nutritie corecta la nivel celular?

Beneficiaza de scanare corporala Herbalife cu Tanita si afla grasimea corporala, grasimea viscerala, indicele de masa corporala, masa musculara. masa osoasa, analiza hidrica si varsta metabolica adica modul la care se simte si functioneaza organismul pe interior.

Solicita acum o evaluare de sanatate GRATUIT