Herbalife Omega 3 HERBALIFELINE

Herbalife Omega 3 HERBALIFELINE – Nutritionistii ne sfatuiesc sa consumam 2-3 portii de peste oceanic gras (cum ar fi somonul sau macroul) in fiecare saptamana pentru a atinge cantitatea recomandata de acizi grasi omega-3; acizii grasi omega- 3 nu sunt produsi in mod natural de catre organism asa ca trebuie sa provina dintr-o sursa externa.

Herbalife Omega 3 HERBALIFELINE

Relaxati-va cate putin in fiecare saptamana si reduceti nivelul stresului Luati sanatatea inimii in propriile maini:
pregatiti-va pentru ziua de maine!
Fapte despre sanatate Acizii Grasi Esentiali (AGE) sunt grasimi bune care sunt benefice pentru organism, in special pentru inima, si sunt esentiali pentru ca organismul nu îi poate producegrey Herbalife Omega 3 HERBALIFELINE .

Omega-3 si Omega-6 sunt doua tipuri de AGE care sunt beneficii pentru organism cand sunt consumati in cantitati echilibrate. Studiile au aratat ca multe diete occidentale sunt foarte sarace in acizi grasi esentiali omega-3 (AGE), creand dezechilibre de aceea folosirea unui supliment poate fi extrem de benefica.

Consumul de acizi grasi omega 3 ajuta la mentinerea sanatatii inimii, cum organismul nu producegrey Herbalife Omega 3 HERBALIFELINE o cantitate adecvata acestia trebuie obitinuti din alte surse.

CUM TE POATE AJUTA Herbalife Omega 3 HERBALIFELINE ?

Studiile au aratat ca dietele occidentale sunt sarace in acizi grasi omega 3, de aceea suplimentele sunt benefice. Nutritionistii recomanda consumul de peste de 2 sau 3 ori pe saptamana, pentru a asigura aportul de omega 3 corespunzator.

ADMINISTRARE Herbalife Omega 3 HERBALIFELINE

1-3 capsule, de trei ori pe zi de preferat in timpul meselor.

Herbalife Omega 3 HERBALIFELINE contine 90 Tablete

Pret Herbalife Omega 3 HERBALIFELINE : 112 Lei

Comanda acum Herbalife Omega 3 HERBALIFELINE