Herbalife HERBAL ALOE VERA cu aroma de Mango

Herbalife HERBAL ALOE VERA cu aroma de Mango este o bautura excelenta realizata din frunza de aloe vera. Contine 40 % suc de aloe pentru beneficii optime. Realizata din frunze de aloe vera.
Bautura Concentrata Herbal Aloe Vera este disponibila si in varianta cu aroma de mango. Este o bautura ce contine suc de aloe vera, fara adaos de zahar, cu un gust tropical racoritor.

BENEFICII CHEIE Herbalife HERBAL ALOE VERA cu aroma de Mango

Herbalife HERBAL ALOE VERA cu aroma de Mango

Contine 40% suc de aloe vera extras din frunza de aloe vera. Frunzele de aloe vera au fost atent culese si filetate manual, pentru a asigura cel
mai ridicat grad de puritate.
Gelul de aloe vera se obtine prin procesare la rece, aceasta fiind cea mai buna metoda de a obtine un gel de cea mai buna calitate.
Fara adaos de zahar si cu putine calorii.
Adauga Bautura Concentrata Herbal Aloe Vera in apa pentru a obtine un gust racoritor ce te poate ajuta sa consumi mai usor cantitatea recomandata de 2-2,5 litri de lichide pe zi.

CUM TE POATE AJUTA Herbalife HERBAL ALOE VERA cu aroma de Mango ?

Fie ca incerci sa iti controlezi greutatea, fie ca ai un stil de viata activ si ocupat, poate fi dificil sa asiguri organismului tau cantitatea de 2-2,5 litri de lichide pe zi.
Consumarea Bauturii Concentrate Herbal Aloe cu aroma de mango reprezinta un mod ideal de a te bucura de o bautura sanatoasa, racoritoare si delicioasa, ajutandu-te sa cresti consumul de lichide.
O alternativa mai sanatoasa la bauturile carbogazoase pline de zahar si calorii.

MOD DE UTILIZARE Amesteca 3-4 capace (15-20ml) intr-o jumatate de cana de apa (120ml).
INCEARCA SI
Suplimentul alimentar Cell-U-Loss, cu vitamina C, potasiu, fier si extracte de plante.

Herbalife HERBAL ALOE VERA cu aroma de Mango are 473 ml

Pret HERBAL ALOE VERA cu aroma de Mango : 129 Lei

Comanda acum Herbalife HERBAL ALOE VERA cu aroma de Mango