Herbalife GPR TABLETE DE GUARANA

Herbalife GPR TABLETE DE GUARANA – supliment

Herbalife GPR TABLETE DE GUARANA – Tabletele NRG contin cofeina extrasa din guarana, ajuta la mentinerea vigilentei si reduc starea de surmenaj.

Herbalife GPR TABLETE DE GUARANA

BENEFICII CHEIE Herbalife GPR TABLETE DE GUARANA

Guarana, amestecata cu orange pekoe, un ceai negru traditional cu o savoare fina si bogata. Contine 32 mg de cofeina extrasa din Guarana.

CUM TE POATE AJUTA Herbalife GPR TABLETE DE GUARANA ?

Ar putea exista momente pe parcursul zilei cand simti ca pur si simplu nu te mai poti concentra. Cand oboseala mentala isi face aparitia poate adeveni chiar o adevarata provocare sa ramai atent si concentrat.
Adaosul de guarana este o solutie buna pentru a te mentine concentrat si energic.

UTILIZARE Herbalife GPR TABLETE DE GUARANA

Luati doua pana la patru tablete pe zi
Guarana este un arbust originar din America de Sud care a fost folosit de secole de catre indienii de pe Amazon pentru continutul ei de cofeina.

GPR TABLETE DE GUARANA eticheta

INCEARCA SI

LiftOff – o bautura energizanta efervescenta cofeinizata si cu putine calorii. Cofeina creste vigilenta si imbunatateste concentrarea.

Herbalife GPR TABLETE DE GUARANA contine 60 Tablete

Pret Herbalife GPR TABLETE DE GUARANA : 80 Lei

Comanda acum Herbalife GPR TABLETE DE GUARANA

Daca sunteti in cautare de diete si cure de slabire sigur problema dvs cu surplusul de greutate are o rezolvare cu produsele Herbalife, iar viata dvs de pana acum cu diete peste diete si cure peste cure, poate arata si altfel cu Herbalife. Indiferent ce doriti: cura de slabire, cura de ingrasare, nutritie, produse pentru sprotivi, sa fiti mai sanatos sau doriti sa castigati bani ajutand pe altii sa obtina toate acestea, totul este posibil cu Herbalife si fara diete sau un regim special.

Ultimele statistici ale Asociatiei Romane de Endocrinologie arata ca 25% dintre romani sunt obezi si 64% sunt supraponderali. Studiile arata ca 75% din problemele de sanatate au legatura directa cu modul de alimentatie si cu surplusul de greutate, fiecare kilogram peste greutatea normala crescand riscul de aparitie si agravare a unor probleme de sanatate. In acelasi timp, reducerea cu doar 10% a greutatii scade mortalitatea totala cu mai mult de 20% si mortalitatea din cauza cancerului asociat cu obezitatea cu mai mult de 40%! Nu fiti si dumneavoastra parte a acestei statistici, pentru ca sanatatea pana la urma este bunul cel mai de pret pe care il avem ! Eu am determinarea, instruirea necesara si dorinta de a va fi alaturi pana la obtinerea rezultatului dorit !