Produse pentru Energie

Produse pentru Energie, Fitness, Sport, Nutritie

Produse pentru Energie oriunde si oricand la orice ora din zi si din noapte.

Cu totii am auzit ca e bine sa ai energie, dar cine mai are energie in ziua de azi ? Urmatoarele Produse pentru energie va vor ajuta in a lua decizia pentru a avea o stare de energie buna.

Produse pentru Energie LiftOff Herbalife Bautura Energizanta Efervescenta   Vrei sa fii activ si concentrat chiar si in cele mai aglomeratate zile ? LiftOff este produsul ideal.   –         cofeina din guarana si din pudra de cafea te ajuta sa fi activ si concentrat –         contine 100% din doza zilnica recomandata de vitamina B intr-o singura portie, pentru a ajuta organismul sa elibereze energia din alimente –         contine 100 % din doza zilnica recomandata de vitamina C intr-o singura portie, pentru proprietatile sale antioxidante –         contine putine calorii, doar 9 calorii per portie  Comanda acest produs de la Distribuitor Herbalife O cutie contine 10 plicuri -LiftOff cu aroma de Portocale -LiftOff cu aroma de Lamaie – Lime LiftOff si GPR Guarana sunt Produse pentru Energie Herbalife .

G-P-R  Tablete de GUARANA   Contine cofeina pentru a ajuta la reducerea oboselii mentale   – Guarana este folosita de secole pentru continutul sau de cofeina care mentine starea de vigilenta mentala si reduce oboseala – Guarana ajuta corpul sa isi mentina nivelul normal de vigoare si concentrare   60 tablete GPR si Lift Off sunt Produse pentru Energie   Comanda acest produs de la Distribuitor Herbalife  

Ceai Instant Herbalife pe bază de Plante Original 100g
Ceai Instant Herbalife pe bază de Plante Original 100g

Ceai Hebalife instant pe baza de plante Revigoreaza-te si Racoreste-te Contribuie la performanta intelectuala

–  te ajuta sa iti pastrezi si sa iti imbunatatesti agilitatea

–  contine in jur de 6 calorii per portie

–  contine extract de ceai verde pentru a te revitaliza si pentru a-ti conferi mai multa energie

–  se poate consuma cald sau rece, ca bautura revigoranta  

Ceai Herbalife instant pe baza de plante :     Ceai Herbalife cu aroma naturala (100 grame) Ceai Herbalife cu aroma naturala (50 grame) Ceai Herbalife cu aroma de Lamaie ( 50 grame ) Ceai Herbalife cu aroma de Piersica ( 50 grame ) Comanda acest produs de la Distribuitor Herbalife Produsele pentru Energie Herbalife sunt foarte variate, sunt ceaiuri energizante pentru vitalitate si gustari proteice si proteine naturale pentru mentinerea muschilor, si pentru toate celulele din organism, toate produsele sunt 100% din plante si pentru o zi incarcata este exact ce ne trebuie la locul de munca, cand avem un program lung, o vacanta minunata sau vrem sa ne mentinem starea buna intr-o sala de fitness. Produse pentru Energie Herbalife ajuta la pofta de viata.