Energie si Fitness Herbalife

Energie si Fitness cu Produse Herbalife

Energie si Fitness Herbalife – Energizeaza-ti corpul si fii energic cu Herbalife

Herbalife intelege ca nivelul de hidratare, de energie si rapiditatea recuperarii dupa efort, sunt importante pentru orice tip de sport. Fie ca va antrenati ocazional sau sunteti un sportiv profesionist, gama de produse pentru Energie si Fitness Herbalife are ceva de oferit organismului si performantei dvs.

Bautura Energizanta Efervescenta Herbalife
LiftOff iti ofera energie ori de cate ori ai nevoie!

  • Un amestec energizant, cu un continut exclusiv de taurina, guarana si cofeina care te ajuta sa fii in focus si cu un nivel de concentrare optima
  • Iti ofera 100% din doza zilnica recomandata de Vitamine ale grupului B pentru producerea energiei si Vitamina C cunoscuta pentru proprietatile sale antioxidante.
  • Nu contine adaos de zahar si are putine calorii
  • Pachete convenabile ce incap in buzunar
  • Incearca ambele gusturi proaspete : LiftOff de Lamaie si LiftOff de Portocale
  • Simplu: dizolva o tableta de LiftOff Hebralife in 250 ml de apa, las-o sa se dizolve si savureaz-o
  • Se recomanda 1-2 portii pe zi
  • LiftOff Herbalife este disponibil in cutii a cate 10 bucati.
    Comanda Liftoff

Aceste solutii de energizare sunt sustinute de ingrediente cum ar fi guarana, vitaminele C, B6 si B12 si alti nutrienti valorosi. La fel ca toate produsele Herbalife, gama de produse pentru Energie si Fitness are ca fundament conceptul de Nutritie de Baza ajutandu-va sa atingeti obiectivele dvs. de stare de bine.


Planta Guarana a fost cultivata din vremuri pre-columbiene in regiunea Amazonului. Guarana este o planta cataratoare, care poate atinge o lungime de 10 m. Guarana poate fi utilizata in cateva forme, in special tablete, pudra si sirop. In Brazilia, siropul se gaseste in bauturile carbogazoase si in cateva marci populare de pe piata.

Substanta chimica care face Guarana eficienta ca un energizant natural este Guaranina. Aceasta substanta actioneaza precum cofeina si mareste vigilenta, vitalitatea, capacitatea de munca si concentrare, si poate reduce apetitul. Avand la baza intelepciunea indienilor din Amazon cu privire la plantele antice, tabletele N-R-G contin seminte energizante de Guarana. Aceasta planta puternica energizeaza, precum cofeina dar mai usor si mai sustinut. Ca rezultat, guarana ajuta organismul sa-si mentina un bun nivel al energiei timp indelungat.

Acest supliment convenabil este in forma de tableta, astfel incat poate fi luat pretutindeni si consumat oricand ai nevoie de un energizant. IMPORTANT!

Ingrediente fortifiante: Guarana contine teobromina si teofilina, doua substante aflate in ciocolata si care au proprietati termogenice si de imbunatatire a starii pshice. Revigoreaza, ajuta organismul sa obtina si sa mentina energia Asociat cu alte produse: tabletele NRG pot fi combinate cu programele de slabire si cu intreaga linie de produse de nutritie Herbalife.
CONCLUZII:

Creste energia
Forma convenabila a tabletei, il face usor de consumat
Include calciu
Natural si sigur

Energie si Fitness ramane cea mai buna solutie pentru orice persoana.