Comanda acum produse

Impreuna cu comanda de produse Herbalife beneficiati si de consultanta si monitorizarea rezultatelor pe durata consumului de produse. Noi tinem la rezultatele clientilor nostri de aceea avem

peste 100 de milioane de clienti multumiti. Ca si consultant doresc sa ajut oameni sa fie sanatosi, sa slabeasca sanatos, sa se ingrase sanatos, sa imbatraneasca sanatos, sa se alimenteze echilibrat din punt de vedere nutritritiv. Programul nostru de monitorizare a rezultatelor clientilor nostri este unul foarte eficient pentru ca misiunea Herbalife este sa ofere nutritie optima si sanatoasa cu ajutorul plantelor deoarece alimentatia noastra sa modificat in ultimi ani si este mai usor sa prevenim o boala decat sa o vindecam. Pentru a Comanda acum produse Herbalife este nevoie sa personalizam un program potrivit fiecarui profil in parte. Sunt cativa pasi simpli.

Comanda acum produse Herbalife

Comanda produse Herbalife din Bucuresti de la un Distribuitor Independent Herbalife:

  1. Trimiteti un mail la office@greutateata.ro
  2. Vom stabiliti o programare in functie de timpul pe care il aveti si in functie de programarile noaste
  3. Programarile se pot face de luni pana vineri de la ora 10 pana la 20
  4. Momentan in perioada de pandemie COVID-19 evaluarea wellness si consultanta se vor face numai online.

In cadrul evaluarii de sanatate veti beneficia si de un test cu un scaner de ultima generatie care masoara toate procentele de grasime corporala, grasime viscerala, indicele de masa corporala, masa musculara, masa osoasa, analizeaza masa hidrica si verifica varsta metabolica, adica cum se simte si functioneaza organismul pe interior. Tot in cadrul evaluarii de sanatate vei primi si un ghid alimentar cu recomandarile doctorilor Herbalife Doctorul David Heber si Doctor laureat cu premiul NOBEL in medicina Louis Ignarro. Daca nu sunteti din Bucuresti puteti face comanda produse Herbalife:

  1. office@greutateata.ro si puteti beneficia de consultatia de sanatate
  2. Personalizarea programului Herbalife care vi se potriveste in functie de necesitati iar produsele vor fi trimise prin curier sau posta.
  3. Trimiteti un mail la office@greutateata.ro si in cel mai scur timp veti primi un raspuns.

Important ! Programele Herbalife se personalizeaza in functie de necesitati nu exista un program standard.
Comanda acum produse Herbalife – Raspuns Rapid si Sigur