Anca Bucur sponsorizata de Herbalife Romania

Anca Bucur sponsorizata nutritional de Herbalife Romania

Povestea mea
1987 – M-am nascut pe data de 20.iulie. 1987, Targu Mures.
Sunt un rac tare ambitios, incapatanat si sensibil. Parintii mei, Ana si Grigore, si cei doi frati, Marius si Laura, imi sunt cei mai buni prieteni.
Am crescut la casa, in satul Nazna alaturi de familia mea pana la varsta de 7 ani. Am avut o copilarie frumoasa, jucam fotbal cu baietii, ma scaldam in Mures, aveam grija de animale, ma “cocotam ” zilnic in nucul din curtea noastra. Am fost un copil fericit.
1990 – La varsta de 3 ani mama m-a intrebat daca imi doresc sa devin cineva, sa urc pe scena (deoarece vedea pofta mea de a iesi din tipar) iar eu i-am raspuns foarte bucuroasa ca DA. Si asa a inceput drumul meu inspre performanta. Am inceput cursurile de balet din orasul meu natal si faceam naveta zilnic, deoarece eu locuiam la cativa kilometrii departare de oras.
1995 – La varsta de 8 ani mi-am continuat drumul la renumita scoala de gimnastica de la Deva. In afara tuturor rezultatelor si medalilior obtinute, pentru mine ‘Deva’ a insemnat locul in care mi-am format caracterul si mi-am vizualizat visurile. A fost un program de armata: ne trezeam in fiecare zi la ora 6, ne faceam singure paturile , ne puneam la gat un snur cu cheita de la dulapiorul nostru, iar apoi mergeam la cantina. Pedagoga ne aseza la mese, dupa care mergeam 2 ore la antrenament. Aveam scoala pana la 14:00 respectiv 15:00 , mergeam la masa de pranz, dupa care ne intoarceam la antrenament de la 16:00 pana la 18:30 (max). Dupa asta urma o ora pentru meditatii, timp in care ne faceam temele si apoi ne intorceam in camera.
Nu ne-a fost tocmai usor si am intampinat si momente in care ne doream sa renuntam, dar am reusit sa le depasim.
2004 – am facut parte din Lotul National de junioare la Constanta si am castigat medalia de bronz la categoria trio si locul 4 la Campionatele Mondiale (Sofia).
2005 – am facut parte din Lotul National de senioare (Bucuresti).
2006 – m-am retras din lumea gimnasticii in urma unei accidentari ( ruptura de ligamente la umarul drept). A fost momentul in care mi-am dorit o schimbare, deoarece voiam sa am un loc de munca, un venit si o viata care sa nu mai fie supusa unui program foarte strict.
2008 – m-am mutat in Cluj-Napoca unde am inceput sa lucrez ca instructor de aerobic la World Class si am studiat sportul in cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport.
2010 – am participat la primul meu concurs de Fitness in Miami unde m-am clasat pe locul 5 in lume. A fost momentul in care mi-am demonstrat ca inca pot face performanta si ca de data asta pot mixa foarte bine jobul meu cu pasiunea pentru scena.
Tot in 2010 mi-am facut bagajele si m-am mutat in Bucuresti, de data asta pentru a continua ca si antrenor de aerobic in centrele World Class din capitala.
2011 – am castigat Miss Fitness Universe .
2012 – clientii World Class m-au ales Instructorul anului (un singur vot/client).
2012 – Fitness America ma desemneaza sportiv profesionist si ma claseaza intr-o categorie a
profesionistilor (categorie speciala pentru fosti campioni).
2012 – Dragos, mi-a propus in Miami sa ii fiu sotie smile.
2012 – Coperta W by WorldClass si Oxygen.
2013 – o accidentare la genunchiul stang nu m-a tinut departe de scena, reusind sa depasesc incidentul si sa castig din nou titlul de Miss Fitness Universe.
2013 – am devenit sotia lui Dragos smile.
2014 – am semnat contractul de colaborare/imagine cu Herbalife.
2015 – Coperta Cosmopolitan. Miss Fitness Universe pentru a 6-a oara si nunta/petrecerea cu sotul meu.
2015 – am castigat Fitness America (campionate mondiale) – Las Vegas.
2015 – Coperta Cosmopolitan si Slab sau Gras.
2016 – al 4-lea titlu mondial la categoria profesionistilor – Miss Fitness Universe – Miami.
2016 – Coperta Shape si Oxygen (Romania).
2017 – al 5-lea titlu mondial la categoria profesionistilor – Miss Fitness Universe – Miami

2018- AM DEVENIT MAMA smile

In prezent fac ceea ce ma reprezinta. Programul imi e destul de incarcat dar stiu cat de greu mi-a fost sa ajung aici azi, asa ca ma incarc mereu cu energie pozitiva pentru a duce toate proiectele la bun sfarsit.
Am creat aceasta pagina pentru voi, in dorinta de a va impartasi experienta mea si de a va arata ca lucrurile bune vin celor ce muncesc mult si isi doresc din tot sufletul. sursa