Articole Etichetate "evaluare"

Evaluare Wellness Herbalife Tanita

Evaluare Wellness Herbalife Tanita – Scaner

grey Evaluare Wellness Herbalife Tanita

Evaluare Wellness Herbalife Tanita

 

Evaluare Wellness Herbalife Tanita – este un mod eficient de a vedea starea organismului. In cadrul Evaluarii de sanatate Wellness puteti vedea grasimea corporala, grasimea viscerala, indicele de masa corporala, masa musculara, masa osoasa, analiza hidrica si varsta metabolica, adica modul in care se simte si functioneaza organismul pe interior si ca la ce varsta.

In cazul in care procentele sunt bune va felicitam, iar daca procentele nu sunt bune veti primi sfaturi si recomandari de la cei mai buni specialisti.

 

V-ar interesa in aceste conditii sa stiti care este procentul de grasimi al corpului dvs. astfel incat intr-o eventuala situatie de risc sa puteti lua masurile necesare de corectie in timp util?

Stiti care este rata metabolica in repaus a corpului dvs – cate calorii ardeti in stare de repaos – astfel incat sa puteti, in cunostinta de cauza, sa nu depasiti in alimentatia zilnica acest nivel, si astfel sa va puteti cu usurinta pastra greutatea optima?

Solicita acum o evaluare de sanatate GRATUIT

Ati dori in aceste conditii sa stiti care este cantitatea zilnica personalizata de proteine, pe care ar trebui sa o consumati?

Stiati ca 5 din 10 romani sufera de probleme de nutritie si surplus de greutate, ca fiecare kilogram peste greutatea normala creste riscul de aparitie si agravare a unor probleme de sanatate?

Doriti in aceste conditii sa stiti care este indicele masa / corp (BMI – body mass index) al dvs si daca va situati din acest punct de vedere in zona de risc sau nu?

Evaluare de sanatate Herbalife GRATUITA

grey Evaluare Wellness Herbalife Tanita

Evaluare Wellness Herbalife Tanita

Stiati ca reducerea cu doar 10% a greutatii scade mortalitatea totala cu mai mult de 20% si mortalitatea din cauza cancerului asociat cu obezitatea cu mai mult de 40%?

Stiati ca prea multe din alimentele “inofensive” la prima vedere, au un efect devastator asupra functiilor organismului daca sunt consumate des?

Va doriti sa aflati daca aveti sau nu, obiceiuri de viata si alimentatie sanatoase si ce anume ar trebui sa faceti pentru a va asigura o nutritie corecta la nivel celular?

 

Solicita acum o evaluare de sanatate GRATUIT

grey Evaluare Wellness Herbalife Tanita

Evaluare Wellness Herbalife Tanita

Body Fat monitor – Herbalife

 

Evaluare Wellness Herbalife Tanita


Tratament pentru Ten Herbalife Skin

Tratament pentru Ten si pentru ingrijirea pielii

Programeaza-te acum la un tratament facial Herbalife Gratuit

Ce castigi daca participi la acest Tratament pentru Ten Herbalife ?

Aflati lucruri importante despre :

1. Ce tip de ten ai

2. Care este rutina zilnica necesara

3. Ce ar trebui sa te preocupe la tenul tau

4. Ce produse de ingrijire a tenului ar trebui folosite in mod obisnuit.

 

Ce pierzi daca nu participi la acest Tratament pentru Ten Herbalife ?

1. Nu vei sti care este elementul cheie pentru a-ti mentine calitatea tenului.

2. Nu vei sti care sunt cele mai comune greseli in curatarea tenului.

3. Nu vei sti cum sa scapi de stresul in ingrijirea tenului

4. Nu vei sti ce afecteaza calitatea tenului

Cine ar trebui sa participe?

Recomandam participarea celor care au urmatoarele scopuri de imbunatatit:

1. Vor sa aiba mai multa energie si vitalitate

2. Vor sa slabeasca sanatos

3. Vor sa imbunatateasca nutritia pentru activitati fizice/sportive

4. Vor sa imbunatateasca sanatatea

5. Vor sa imbunatateasca alimentatia

6. Vor sa imbunatateasca tenul si calitatea tenului

Programeaza-te acum la un tratament facial Herbalife Gratuit

Tratament pentru Ten – Pielea este cel mai intins organ al nostru si reprezinta cartea noastra de vizita, dar noi ii acordam foarte putina atentie.
Cum se intampla asta ? Dimineata ne trezim in criza de timp si nu trecem peste etapele de hranire a tenului nostru.

Programeaza-te acum la un tratament facial Herbalife Gratuit

grey Tratament pentru Ten Herbalife Skin

Tratament pentru ten Herbalife

Pe parcursul zilei este expus la praf, toxine, radiatii si poluare, iar seara se intampla sa ajungem tarziu acasa, obositi, dupa o zi de munca, facem un dus si ne ducem la culcare in ideea in care maine va fi o zi mai libera si vom avea timp pentru tenul nostru.
Asa azi, maine, pana cand ne uitam in oglinda si vedem ca au inceput sa apara primele riduri sau pielea este lasata si incepem sa cautam solutii si tratament pentru ten, dar nu stim ce produs sa alegem sa ne covina si calitatea produsului pentru tratament de ten si pretul in acelasi timp.
Daca acum sunteti in aceasta situatie sau nu doriti sa vi se intample asa ceva, apelati la un consultant Herbalife de specialitate.

Programeaza-te acum GRATUIT si la Evaluarea de Sanatate Herbalife

grey Tratament pentru Ten Herbalife Skin

Voucher pentru Tratament Facial Herbalife SKIN

Stiati ca proteinele sunt indispensabile pentru functionarea normala a organismului, dar ca excesul este la fel de daunator ca si deficitul?
Solicita acum o evaluare de sanatate Gratuita

Stim oare daca obiceiurile noastre de viata si alimentatie sunt cele corecte si mai ales, ce avem de facut pentru ca cel putin din acest punct de vedere, sanatatea noastra sa nu fie amenintata?

Cati din noi se duc la un control medical periodic sau ajungem acolo doar cand corpul nostru trage deja semnalegrey Tratament pentru Ten Herbalife Skin de alarma ?

Nu este oare infinit mai bine sa prevenim, decat sa suferim ulterior?

Si ca sa prevenim nu este oare extrem de important sa avem din timp informatiile necesare ?

Stiati ca patologiile cel mai frecvent asociate cu supraponderabilitatea si obezitatea sunt: boli de inima, hipertensiune arteriala, colesterol, diabet, anumite tipuri de cancer, osteoartrita afectiuni ale vezicii biliare?

Stiati ca studiile arata ca 75% din problemele de sanatate au legatura directa cu modul incorect de alimentatie si cu surplusul de greutate?

Tratament pentru Ten – V-ar interesa in aceste conditii sa stiti care este procentul de grasimi al corpului dvs. astfel incat intr-o eventuala situatie de risc sa puteti lua masurile necesare de corectie in timp util?

Stiti care este rata metabolica in repaus a corpului dvs – cate calorii ardeti in stare de repaos – astfel incat sa puteti in cunostinta de cauza sa nu depasiti in alimentatia zilnica acest nivel, si astfel sa va puteti cu usurinta pastra greutatea optima?

Programeaza-te acum la un tratament facial Gratuit

 

 

La Centrul Wellness veti putea beneficia de un tratament pentru ten complet si GRATUIT.
Produsele sunt de ultima generatie si sunt din plante, pentru o curatare profunda a tenului, sa va hidrateze tenul si un lifting cu efect pe termen lung.
Rezultatul va fi foarte vizibil, incat toti prietenii, colegii, rudele si cei dragi, cand va vor vedea, vor spune WOW !!!

 

Tratament pentru ten GRATUIT

Evaluare de sanatate GRATUIATA

Solicita acum o invitatie si participi GRATUIT  !


Tratament pentru Ten


Evaluare de Sanatate

Evaluare de Sanatate Herbalife pentru o alimentatie echilibrata

  Solicita acum o invitatie la Evaluare de sanatate HERBALIFE.

Ce castigi daca participi la aceasta Evaluare de Sanatate  Herbalife ?

Afli care sunt procentele corporale : 1. Grasimea Corporala Totala 2. Grasimea Viscerala 3. Greutatea actuala 4. Indicele de masa corporala 5. Procentrul masa musculara 6. Indicele de mineralizare osoasa 7. Procentul de apa din corp 8. Varsta metabolica 9. Rata metabolica de baza 10. Cantitatea zilnica de proteine recomandata.

Ce pierzi daca nu participi la aceasta Evaluare de Sanatate  Herbalife ?

1. Nu vei sti care este elementul cheie pentru a-ti mentine greutatea optima. 2. Nu vei sti care sunt cele mai comune 7 greseli intr-o cura de slabire sau intr-o cura de ingrasare. 3. Nu vei sti cum sa scapi de stresul ca se pun kilogramele pe tine.

Cine ar trebui sa participe?

Recomandam participarea celor care au urmatoarele scopuri de imbunatatit: 1. Vor sa aiba mai multa energie si vitalitate 2. Vor sa slabeasca sanatos 3. Vor sa imbunatateasca nutritia pentru activitati fizice/sportive 4. Vor sa imbunatateasca sanatatea 5. Vor sa imbunatateasca alimentatia 6. Vor sa imbunatateasca tenul si calitatea tenului Solicita acum o invitatie la Evaluare de Sanatate  HERBALIFE.        

 

grey Evaluare de Sanatate  

Evaluare de Sanatate pentru a sti cate proteine sunt indispensabile pentru functionarea normala a organismului, dar ca excesul este la fel de daunator ca si deficitul?

Solicita acum o evaluare de sanatate.

Stim oare daca obiceiurile noastre de viata si alimentatie sunt cele corecte si mai ales, ce avem de facut pentru ca cel putin din acest punct de vedere, sanatatea noastra sa nu fie amenintata? Cati dintre noi se duc la un control medical periodic sau ajungem acolo doar cand corpul nostru trage deja semnalegrey Evaluare de Sanatate de alarma ? Nu este oare infinit mai bine sa prevenim decat sa suferim ulterior? Si ca sa prevenim nu este oare extrem de important sa avem din timp informatiile necesare ?

Stiati ca patologiile cel mai frecvent asociate cu supraponderabilitatea si obezitatea sunt: boli de inima, hipertensiune arteriala, colesterol, diabet, anumite tipuri de cancer, osteoartrita, afectiuni ale vezicii biliare?  

Stiati ca studiile arata ca 75% din problemele de sanatate au legatura directa cu modul incorect de alimentatie si cu surplusul de greutate? V-ar interesa in aceste conditii sa stiti care este procentul de grasimi al corpului dvs. astfel incat intr-o eventuala situatie de risc sa puteti lua masurile necesare de corectie in timp util?  

grey Evaluare de Sanatate

Evaluare de sanatate Herbalife

  Stiti care este rata metabolica in repaus a corpului dvs – cate calorii ardeti in stare de repaos – astfel incat sa puteti, in cunostinta de cauza, sa nu depasiti in alimentatia zilnica acest nivel, si astfel sa va puteti cu usurinta pastra greutatea optima? Solicita acum o evaluare de sanatate.  Ati dori in aceste conditii sa stiti care este cantitatea zilnica personalizata de proteine, pe care ar trebui sa o consumati? Stiati ca 5 din 10 romani sufera de probleme de nutritie si surplus de greutate, ca fiecare kilogram peste greutatea normala creste riscul de aparitie si agravare a unor probleme de sanatate? Doriti in aceste conditii sa stiti care este indicele masa / corp (BMI – body mass index) al dvs si daca va situati din acest punct de vedere in zona de risc sau nu?    

Stiati ca reducerea cu doar 10% a greutatii scade mortalitatea totala cu mai mult de 20% si mortalitatea din cauza cancerului asociat cu obezitatea cu mai mult de 40%?

Stiati ca prea multe din alimentele „inofensive” la prima vedere, au un efect devastator asupra functiilor organismului daca sunt consumate des? Va doriti sa aflati daca aveti sau nu, obiceiuri de viata si alimentatie sanatoase si ce anume ar trebui sa faceti pentru a va asigura o nutritie corecta la nivel celular? Solicita acum o evaluare de sanatate

Evaluare de Sanatate pentru un stil de viata sanatos si activ cu Herbalife

 

Noutati

Noutati

Noutati si informatii de ultima ora.

Evaluare de Sanatate Herbalife pentru o alimentatie echilibrata

grey Noutati

Noutati

Stiati ca proteinele sunt indispensabile pentru functionarea normala a organismului, dar ca excesul este la fel de daunator ca si deficitul?
Solicita acum o evaluare de sanatate Gratuita

Stim oare daca obiceiurile noastre de viata si alimentatie sunt cele corecte si mai ales, ce avem de facut pentru ca cel putin din acest punct de vedere, sanatatea noastra sa nu fie amenintata?

Cati din noi se duc la un control medical periodic sau ajungem acolo doar cand corpul nostru trage deja semnale de alarma ?

Nu este oare infinit mai bine sa prevenim decat sa suferim ulterior?

Si ca sa prevenim nu este oare extrem de important sa avem din timp informatiile necesare ?

Stiati ca patologiile cel mai frecvent asociate cu supraponderabilitatea si obezitatea sunt: boli de inima, hipertensiune arteriala, colesterol, diabet, anumite tipuri de cancer, osteoartrita afectiuni ale vezicii biliare?

Stiati ca studiile arata ca 75% din problemele de sanatate au legatura directa cu modul incorect de alimentatie si cu surplusul de greutate?

V-ar interesa in aceste conditii sa stiti care este procentul de grasimi al corpului dvs. astfel incat intr-o eventuala situatie de risc sa puteti lua masurile necesare de corectie in timp util?

Stiti care este rata metabolica in repaus a corpului dvs – cate calorii ardeti in stare de repaos – astfel incat sa puteti in cunostinta de cauza sa nu depasiti in alimentatia zilnica acest nivel, si astfel sa va puteti cu usurinta pastra greutatea optima?

Solicita acum o evaluare de sanatate GRATUIT

Ati dori in aceste conditii sa stiti care este cantitatea zilnica personalizata de proteine, pe care ar trebui sa o consumati?

Stiati ca 5 din 10 romani sufera de probleme de nutritie si surplus de greutate, ca fiecare kilogram peste greutatea normala creste riscul de aparitie si agravare a unor probleme de sanatate?

Doriti in aceste conditii sa stiti care este indicele masa / corp (BMI – body mass index) al dvs si daca va situati din acest punct de vedere in zona de risc sau nu?

Evaluare de sanatate Herbalife GRATUITA – Noutati

Stiati ca reducerea cu doar 10% a greutatii scade mortalitatea totala cu mai mult de 20% si mortalitatea din cauza cancerului asociat cu obezitatea cu mai mult de 40%?

Stiati ca prea multe din alimentele “inofensive” la prima vedere, au un efect devastator asupra functiilor organismului daca sunt consumate des?

Va doriti sa aflati daca aveti, sau nu, obiceiuri de viata si alimentatie sanatoase si ce anume ar trebui sa faceti pentru a va asigura o nutritie corecta la nivel celular?

Solicita acum o evaluare de sanatate GRATUIT

Pentru mai multe detalii despre o Evaluare de sanatate clik aici

 

 

Noutati

 


Margarita Puscas - Tel: 0726.384.554
Comanda AcumCalculator Greutate
Varsta (In ani) ani
Inaltime (In cm.) cm
Greutate (In kg) kg
Sex Femeie Barbat
Nume
Localitate
Telefon
Email*

close