Articole Etichetate "diete"

Nutritie Herbalife pentru o viata mai buna

grey Nutritie Herbalife pentru o viata mai buna

Nutritie Herbalife pentru o viata mai buna cu produse din plante fara reactii adverse sau efecte secundare. Comanda acum produse Herbalife pentru o viata mai buna.


Descopera Mediul Herbalife si Evenimentele

Descopera Mediul Herbalife si Evenimentele

Te invitam la Centrul nostru Wellness si la evenimentele organizate special pentru clientii Herbalife impreuna cu familia si prietenii tai pentru persoane interesate de un stil de viata activ si sanatos.

grey Descopera Mediul Herbalife si Evenimentele

Descopera Mediul Herbalife si Evenimentele

In centerele noastre vei fi alaturi de persoane care au drept scop sa traiasca o viata in stil wellness – bunastare si echilibru in toate domeniile vietii.

Vei gasi acolo un mediu care iti ofera solutii, sprijin si instruire pentru stil de viata activ si sanatos, parte a unei comunitati globale cu o experienta de peste 35 ani in domeniu. Iti vei face noi prieteni, vei socializa si te vei distra. Vei avea alaturi de tine consultantul personal wellness – persoana care te-a ajutat sa faci o evaluare de sanatate si va fi alaturi de tine pentru rezultate maxime.


Despre Mine

Numele este Emanuel Gherghin si sunt EXPERT in nutritie si controlul greutatii corporale de peste 5 ani. Am creat acest site din dorinta de a va ajuta si de a intelege ca surplusul de greutate poate fi invins definitiv, intr-un mod sanatos, foarte usor, in permanenta asistat si cu urmari extrem de benefice pentru starea generala de sanatate.

Daca sunteti in cautare de diete si Cura de slabire sigur problema dvs cu surplusul de greutate are o rezolvare cu produsele Herbalife iar viata dvs de pana acum cu diete peste diete si cure peste cure, poate arata si altfel cu Herbalife. Indiferent ce doriti: cura de slabire, cura de ingrasare, nutritie, produse pentru sprotivi sa fiti mai sanatos, , totul este posibil cu Herbalife si fara diete sau un regim special.

Ultimele statistici ale Asociatiei Romane de Endocrinologie arata ca 25% dintre romani sunt obezi si 64% sunt supraponderali. Studiile arata ca 75% din problemele de sanatate au legatura directa cu modul de alimentatie si cu surplusul de greutate, fiecare kilogram peste greutatea normala crescand riscul de aparitie si agravare a unor probleme de sanatate. In acelasi timp, reducerea cu doar 10% a greutatii scade mortalitatea totala cu mai mult de 20% si mortalitatea din cauza cancerului asociat cu obezitatea cu mai mult de 40% !

Nu fiti si dumneavoastra parte a acestei statistici, pentru ca sanatatea pana la urma este bunul cel mai de pret pe care il avem ! Eu am determinarea, instruirea necesara si dorinta de a va fi alaturi pana la obtinerea rezultatului dorit !

Produsele noastre sunt de multi ani cele mai bune din lume, programele sunt personalizate nevoilor fiecarui organism in parte si au ca rezultat o rata de slabire lunara GARANTATA de minim 3-5 kg si de ingrasare 1-3 kg / luna! Depinde numai de dumneavoastra cat de mult va doriti si mai ales . cat de mult va pretuiti sanatatea ! Va doresc toate cele bune,

Consultant de Nutritie
Emanuel Gherghin


Despre Mine – Distribuitor Independent Herbalife din Bucuresti

Despre Mine- Toate informatiile necesare

Despre mine – Numele este Margarita Puscas si sunt expert in nutritie si controlul greutatii corporale de 2 ani. Am creat acest site din dorinta de a va ajuta si de a intelege ca surplusul de greutate poate fi invins definitiv, intr-un mod sanatos, foarte usor, in permanent asistat si cu urmari extrem de benefice pentru starea generala de sanatate. Daca sunteti in cautare de diete si cura de slabire, sigur problema dvs cu surplusul de greutate are o rezolvare cu produsele Herbalife, iar viata dvs de pana acum cu diete peste diete si cure peste cure, poate arata si altfel cu Herbalife. Indiferent ce doriti: cura de slabire, cura de ingrasare, nutritie, produse pentru sprotivi, sa fiti mai sanatos, sa aveti un ten mai frumos, totul este posibil cu Herbalife si fara diete sau un regim special. Ultimele statistici ale Asociatiei Romane de Endocrinologie arata ca 25% dintre romani sunt obezi si 64% sunt supraponderali. Studiile arata ca 75% din problemele de sanatate au legatura directa cu modul de alimentatie si cu surplusul de greutate, fiecare kilogram peste greutatea normala crescand riscul de aparitie si agravare a unor probleme de sanatate. In acelasi timp, reducerea cu doar 10% a greutatii scade mortalitatea totala cu mai mult de 20% si mortalitatea din cauza cancerului asociat cu obezitatea cu mai mult de 40% ! Nu fiti si dumneavoastra parte a acestei statistici, pentru ca sanatatea, pana la urma, este bunul cel mai de pret pe care il avem ! Eu am determinarea, instruirea necesara si dorinta de a va fi alaturi pana la obtinerea rezultatului dorit ! Produsele noastre sunt de multi ani cele mai bune din lume, programele sunt personalizate nevoilor fiecarui organism in parte si au ca rezultat o rata de slabire lunara GARANTATA de minim 3-5 kg si de ingrasare 1-3 kg / luna! Depinde numai de dumneavoasta cat de mult va doriti, si mai ales, cat de mult va pretuiti sanatatea !   Alaturati-va celor care deja au reusit. Sunteti la un clik distanta. Contacteaza distribuitorul Herbalife   Va doresc toate cele bune.

 Despre Mine- Informatii utile

 

Margarita Puscas - Tel: 0726.384.554
Comanda AcumCalculator Greutate
Varsta (In ani) ani
Inaltime (In cm.) cm
Greutate (In kg) kg
Sex Femeie Barbat
Nume
Localitate
Telefon
Email*

close