Articole Etichetate "cure"

Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă cu Herbalife

Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă cu Herbalife

grey Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă cu Herbalife

Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă cu Herbalife

Cum să-ţi începi ziua în mod corect

Te-ai întrebat vreodată de ce atleții se asigură că își încep ziua cu un antrenament matinal sau o sesiune de exerciții? Te asigur că nu e pentru a scăpa de această sarcină pe ziua respectivă, și nici pentru că sunt cu toții oameni care preferă să se trezească de dimineață! Există mereu un motiv întemeiat în spatele a ceea ce pare nebunesc atunci când vine vorba de antrenamente sportive.

Din punct de vedere științific este logic că organismul nostru este mai eficient după o pauză sau o perioadă de odihnă și, de vreme ce majoritatea oamenilor se odihnesc și se recuperează noaptea, în timpul somnului, dimineața este o perioadă de randament și eficiență maxime. De asemenea vei descoperi că ai o capacitate de concentrare mai mare dimineața devreme, înainte să dai piept cu provocările de zi cu zi.

Cinci sfaturi utile pentru exercițiile de dimineaţă care să te ajute să te trezeşti și să te pui în mișcare

Concentrează-te! Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă cu Herbalife

O sesiune de exerciții dis de dimineaţă îţi va elibera restul zilei și îţi va permite să te concentrezi la lucrurile pe care trebuie să le faci. Mie mi se pare că mintea mi se limpezește după alergare, fapt care îmi dă liniștea și pacea de care am nevoie pentru a-mi planifica ziua și pentru a mă asigura că nu uit nimic. Încearcă să foloseşti o parte din timpul pentru exerciții pentru a te gândi la ce ai de făcut, astfel încât să-ţi petreci acel timp cu și mai multă eficiență.

Prioritizează!

Cu toții avem cele mai bune intenții și aud mereu oameni care spun că își PROPUN să facă exerciții, dar, pe parcursul zilei, se strâng multe lucruri de făcut și exercițiile nu sunt o prioritate înaintea altor sute de alte activități pe care trebuie să le îndeplinească.

De câte ori nu ai ajuns în situația în care planurile de a face sport au fost date la o parte deoarece programul zilnic a devenit haotic, nelăsându-ţi niciun strop de energie sau timp pentru a putea avea grijă de corpul tău? Dar, trezindu-te de dimineață și începând o nouă zi cu un antrenament, planurile de fitness nu mai pot fi date la o parte.

Fii pozitiv! Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă cu Herbalife

Îţi poți îmbunătăți starea de spirit cu un flux natural de hormoni sănătoși. Exercițiile duc la eliberarea de endorfine, hormonii fericirii, în corp. Începerea zilei cu o sesiune de antrenamente va genera numai sentimente pozitive, de fericire, care vor avea un impact atât asupra vieții tale, cât și asupra celor cu care vei veni în contact toată ziua.

Obţine!

Succesul și sentimentul că ai realizat ceva vor contribui la creșterea încrederii de sine. Sunt puține lucrurile care îţi pot da o stare mai bună decât atingerea unui scop, atât în sport, cât și în viață în general. Stabilindu-ţi obiceiuri bune și antrenându-te dimineața devreme, îţi îndeplineşti scopul de a fi o persoană activă. Încrederea de sine este un produs complementar excelent care este generat de hotărâre și succes.

Creşte-ţi metabolismul!

Exercițiile de dimineaţă te pot ajuta să arzi grăsimea în exces pe parcursul zilei. Începerea unei zile în forță, prin exerciții, aduce cu sine și o impulsionare a metabolismului, forțându-ţi organismul să folosească energia consumată pe parcursul zilei pentru a se reface. Exercițiile pot să îmbunătățească rata metabolismului bazal, fapt care la rândul său duce la o eficientizare a arderii caloriilor.

Începându-ţi ziua cu exerciții fizice, vei reuși să eviți riscul ca aceste exerciții să se transforme într-o corvoadă pe care o amâni mereu din cauza altor activități care trebuie rezolvate.

Exercițiile pe care le faci în orice perioadă a zilei îţi pot furniza impulsul de care mintea și corpul tău au nevoie și care ţi-ar putea schimba viața. Trebuie doar să faci un efort pentru a-ţi menține programul și pentru a nu lăsa pretextele și scuzele de orice fel să te împiedice să devii mult mai bun.

Scris de Samantha Clayton

Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă cu Herbalife


Alimente pentru performanta sportiva cu Herbalife

Alimente pentru performanta sportiva cu Herbalife

grey Alimente pentru performanta sportiva cu Herbalife

Cristiano Ronaldo, Herbalife – sponsor nutritional

John Heiss de la Herbalife vorbeste despre Alimente pentru performanta sportiva – 5 motive pentru care sportivii de performanta au nevoie de energie 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

  1. Sportivii au nevoie sa se energizeze dimineata, deoarece depozitele lor de energie scad pe timpul noptii. Antrenamentele si competitiile solicita corpul si inceperea unei zile cu o masa sanatoasa, bogata in carbohidrati, proteine, vitamine si minerale furnizeaza o baza solida pentru performanta.
  2. Hidratarea este o nevoie esentiala comuna tuturor oamenilor, deoarece hidratarea are un impact direct asupra performantei sportive, este cu atat mai important pentru sportivi sa-si mentina nivelul optim de hidratare – mai ales pe parcursul unei competitii solicitante. Hidratarea este vitala, ca si electrolitii – saruri importante din corp care sustin functionarea corecta a musculaturii si care ajuta la reglarea si mentinerea temperaturii corpului.
  3. Carbohidratii sunt sursa principala de energie pe parcursul exercitiilor si sunt esentiali in mentinerea functionarii corpului. Intr-o competitie de performanta caloriile dicteaza regulile si consumul suficient este esential pentru asigurarea nivelului dorit de performanta. Consumul suficient de carbohidrati atat inainte, cat si pe parcursul competitiei este vital, iar nutritia corespunzatoare ajuta si la scurtarea timpului de recuperare, fapt care este foarte important intr-o competitie care are loc mai multe zile la rand. Utilizarea bauturilor cu carbohidrati si electroliti intr-o competitie este deseori esentiala pentru sportivii de performanta, pentru a mentine performanta prelungita.
  4. Dupa o cursa, corpul are nevoie de ratiile potrivite de carbohidrati si proteine pentru a incepe recuperarea. Recuperarea are doua aspecte si necesită atat carbohidrati, pentru a reface rezervele de glicogen, cat si proteine, pentru repararea eventualelor deteriorari musculare.
  5. Suplimentele nutritionale adaugate la dieta pot fi folositoare si in cazul sportivilor ale caror nevoi nutritionale sunt atat de mari incat nu pot fi satisfacute doar prin alimentatie. Insa, acestea fiind zise, este important sa amintim ca suplimentele alimentare sunt chiar ce spune denumirea – suplimente la o dieta normala si sanatoasa. Fiecare atlet trebuie sa faca rost de necesarul de calorii din alimente integrale, in principal din surse sanatoase de carbohidrati sanatosi – cereale integrale, fructe si legume – si proteine din carne slaba, carne de pasare, peste, produse lactate cu un continut scazut de grasimi si din surse precum soia.

Alimente pentru performanta sportiva cu Herbalife


Nutritie Herbalife pentru o viata mai buna

grey Nutritie Herbalife pentru o viata mai buna

Nutritie Herbalife pentru o viata mai buna cu produse din plante fara reactii adverse sau efecte secundare. Comanda acum produse Herbalife pentru o viata mai buna.


Descopera Mediul Herbalife si Evenimentele

Descopera Mediul Herbalife si Evenimentele

Te invitam la Centrul nostru Wellness si la evenimentele organizate special pentru clientii Herbalife impreuna cu familia si prietenii tai pentru persoane interesate de un stil de viata activ si sanatos.

grey Descopera Mediul Herbalife si Evenimentele

Descopera Mediul Herbalife si Evenimentele

In centerele noastre vei fi alaturi de persoane care au drept scop sa traiasca o viata in stil wellness – bunastare si echilibru in toate domeniile vietii.

Vei gasi acolo un mediu care iti ofera solutii, sprijin si instruire pentru stil de viata activ si sanatos, parte a unei comunitati globale cu o experienta de peste 35 ani in domeniu. Iti vei face noi prieteni, vei socializa si te vei distra. Vei avea alaturi de tine consultantul personal wellness – persoana care te-a ajutat sa faci o evaluare de sanatate si va fi alaturi de tine pentru rezultate maxime.


Margarita Puscas - Tel: 0726.384.554
Comanda AcumCalculator Greutate
Varsta (In ani) ani
Inaltime (In cm.) cm
Greutate (In kg) kg
Sex Femeie Barbat
Nume
Localitate
Telefon
Email*

close