Sanatatea sistemului digestiv

Sanatatea Sistemului Digestiv cu Herbalife

Etapele pentru o digestie sanatoasa  :

Mestecand fiecare imbucatura cat trebuie, faramitezi hrana foarte bine si astfel iti usurezi digestia.
Mestecand mai mult timp, de aseamenea, iti asigura o cantitate mai mare de amilaza (o enzima digestiva care se gaseste in saliva), care este amestecata in fiecare imbucatura si ajuta sistemul digestiv sa functioneze adecvat.

1. Trebuie sa mestecam complet hrana
Cand suntem la masa, trebuie sa mestecam fiecare imbucatura, trebuie sa faramitam hrana foarte bine si astfel ne usuram digestia. Daca mestecam mai mult timp, ne asiguram mai multe enzime care ajuta sistemul digestiv sa funcioneze foarte bine si avem o sanatate a sistemului digestiv.
2. O masa trebuie sa dureze minim 20 minute.
Cand inghitim dintr-o data mancarea nu ne putem da seama daca am mancat suficient la acea masa.
2. Fiecare masa ar trebui sa dureze 20 minute.
Stomacul trimite semnalegrey Sanatatea sistemului digestiv la creier abia dupa 20 minute ca este satul si ca nu mai trebuie hrana, daca mananci prea repede poti fi in situatia in care sa mananci mai multe calorii din alimente fara sa fie necesar.
3. Nutritionistii recomanda sa mancam putin si mai des. Orice mancam sta in sistemul digestiv 18 ore in cazul unui sistem digestiv sanatos. Daca avem arsuri la stomac sau indigestie este clar ca alimentele stationeaza mai mult timp in stomac si nu avem un sistem digestiv sanatos.
4. Se recomanda sa avem portii cat mai mici si mai multe mese si poti alege gustarile sanatoase cum ar fi legumele, fructele, cerealele, pentru a ne simti satui pana la urmatoarea masa. Daca avem mai multe mese pe zi fara grasimi sunt mai usor de digerat decat una cu multe grasimi.

5. Vrei sa ai o alimentatie bogata in fibre?
Consuma fibre adecvat pentru sanatatea sistemului digestiv, pentru ca majoritatea oamenilor mananca 12g de fibre pe zi, iar cantitatea recomandata este de 25g. Fibrele previn constipatia si ajuta la sanatatea sistemului digestiv.

 

grey Sanatatea sistemului digestiv

sanatatea sistemului digestiv

 

Tabletele cu fibre si plante aromate

 

Este un supliment alimentar care te ajuta sa cresti aportul zilnic de fibre, pentru o sanatate digestiva imbunatatita

• Are un continut ridicat de fibre solubile pentru a ajuta organismul la o eliminare naturala a toxinelor si rezidurilor

•  Cand este folosit impreuna cu Shake-ul Formula 1 optimizeaza sanatatea digestiva

Te ajuta sa cresti aportul zilnic de fibre

 

180 tablete

 

Comanda produse pentru sanatatea sistemului digestiv

 

Vrei sa ai parte de sanatatea sistemului digestiv ?