Rose Ox Herbalife are un nou nume RoseGuard

Rose Ox Herbalife are un nou nume RoseGuard

 

grey Rose Ox Herbalife are un nou nume RoseGuard

Avem plăcerea să vă anunțam despre noua formulă RoseGuard îmbunătățită. Ca grey Rose Ox Herbalife are un nou nume RoseGuardurmare a acestei modificări, RoseOx are acum un nou nume – RoseGuard, ales să reflecte beneficiile pe care le oferă această formulă nouă.
Pentru un stil de viață sănătos și activ este important să mențineți un sistem imunitar sănătos. RoseGuard a fost dezvoltat special pentru a vă ajuta să vă mențineți în cea mai bună formă, cu un amestec de vitamina A și C, pentru a susține un sistem imunitar sănătos și vitamina E, pentru a proteja celulele organismului de stresul oxidativ. RoseGuard conține, de asemenea, extract de rozmarin de o calitate mai bună datorită unei modificări în procesul de extracție (bazat acum pe apă), oferind 2g de rozmarin pentru doza zilnică.
grey Rose Ox Herbalife are un nou nume RoseGuard

Ce s-a schimbat?

  • Au fost adăugate vitaminele A, C și E – doza zilnică de 2 tablete oferă 100% din valoarea nutrițională de referință din vitaminele A și C, și 73%  din valoarea nutrițională de referință pentru vitamina E.
  • Extract de rozmarin – calitate îmbunătățită datorită unei modificări în procesul de extracție (bazat acum pe apă); doza zilnică a fost mărită pentru a furniza echivalentul a 2g de rozmarin
  • RoseGuard este noul nume al produsului.
  • Conține extract de rozmarin și astragalus împreună cu turmeric pudră; a fost scoasă pudra de tomate, salvie și cuișoare.
  • 60 de tablete per cutie.

Noi afirmații legate de produs:

  • RoseGuard® este un supliment alimentar ce furnizează 100% din Valorile Nutriționale de Referință din vitaminele A și C pentru a susține un sistem imunitar sănătos.
  • Bogat în vitamina E pentru a proteja celulele organismului de stresul oxidativ.
  • Conține diverse extracte de plante, cum ar fi rozmarin, turmeric și astragalus.

Ce nu s-a schimbat?

RoseGuard este un supliment alimentar complex, care conţine extracte de plante, printre care rozmarin, rădăcină de turmeric şi crucifere.

BENEFICII CHEIE

  • Dacă ai un stil de viaţă aglomerat și haotic, RoseOx te poate ajuta, acordându-i organismului sprijinul de care are nevoie.

CUM TE POATE AJUTA?

Dacă abia reușești să faci faţă provocărilor zilnice, RoseOx a fost creat special pentru a sprijini organismul în aceste momente dificile.

ADMINISTRARE

Luaţi o tabletă pe zi, de preferat în timpul meselor.

Produsul RoseGuard HERBALIFE contine 60 tablete.

Pretul produsului : 96 Lei