Revista Wellness Courier Noiembrie

Revista Wellness Courier Herbalife

Revista Wellness Courier Herbalife Wellllness Couriier NEWSLETTER HERBALIIFE.

ISTORII EXTRAORDINARE ALE DISTRIBUITORILOR HERBALIFE
Studiile arata ca 75% din problemele de sanatate au legatura directa cu deficiențele alimentare și surplusul de greutate. Nu mai este o noutate faptul ca fiecare kilogram peste greutatea normala crește riscul de apariție și agravare a unor probleme de sanatate.
Printre consecințe se numara si: starea de indispozitie generala, lipsa de forța sau energie, imobilitatea, tulburari ale tranzitului intestinal, hipertensiunea arteriala (la 80% dintre obezi), ingreunarea lucrului mecanic al inimii, nivelul de colesterol crescut, varicele, umflarea picioarelor, infertilitatea, unele forme de cancer, predispoziția la accidente vasculare și lista poate continua. Cercetarile au ajuns la concluzia ca reducerea cu 10% a greutații scade mortalitatea totala cu mai mult de 20% și mortalitatea din cauza cancerului asociat cu obezitatea cu mai mult de 40%!
Printre distribuitorii și consumatorii de produse Herbalife se numara oameni cu istorii extraordinare, demne de admirat, oameni care au reușit sa iși imbunatațeasca starea de sanatate și stilul de viața și care se bucura acum de numeroase reușite… pe cateva dintre cele mai interesante experiențe le regasiți in randurile de mai jos…

grey Revista Wellness Courier Noiembrie

Revista Wellness Courier herbalife

“Am luptat cu greutatea de mic, insa in momentul in care am renuțat la sport și am inceput sa adopt obiceiuri alimentare nesanatoase, efectele nu au intarziat sa apara: la 21 de ani cantaream 117kg.
Datorita mamei mele am cunoscut produsele Herbalife, am inceput programul de nutriție si mi-am schimbat stilul de viata. in primele luni am slabit 15kg, m-am reapucat de sport, iar in total am slabit 32 de kg. De la marimea XXL am ajuns la marimea S, mi-am reconstruit masa musculara si bucuria cea mai mare este ca de 2 ani ma mentin in aceeași forma.
Sunt liber, fericit, iubesc si sunt iubit, multumesc indrumatorilor mei si multumesc Herbalife pentru sansa pe care mi-a oferit-o, de a avea o viata extraordinara de acum inainte!”
Alex Ghica, 24 de ani
Revista Wellness Courier Herbalife
“Timp de 9 ani am incercat diverse cure de slabire, dar fara niciun rezultat; daca reușeam sa slabesc, puneam la loc și chiar mai mult. Eram infometata, indispusa, ma culcam obosita, aveam dureri de cap, de spate, de picioare, ma confruntam cu o constipație cronica…
Am inceput consumul de produse Herbalife in urma cu 2 ani iar la scurt timp am slabit primele 4 kg. Dupa 2 saptamani am inceput sa dorm mai bine, durerile de spate au incetat, s-au rezolvat si problemele de constipatie. in 5 luni am slabit in total 19 kg, iar de atunci ma mentin cu mare usurinta. Am tonus si energie. Multumesc produselor Herbalife!”
Gina Nastasa, 46 ani

 

grey Revista Wellness Courier Noiembrie

Revista Wellness Courier herbalife

 

 

“M-am luptat cu surplusul de greutate ani la rand si deși am incercat multe diete combinate cu exerciții fizice, nu am reușit sa obțin rezultate.
Consum produsele Herbalife de 1 an și jumatate. Am reușit sa slabesc 45 kg. Acum am mai multa energie și ma simt excelent !”
Bada Iosif, 37 ani

 

 

 

 

 

 

 

Revista Wellness Courier Herbalife
Planul tau de sanatate pentru o viata intreaga incepe ASTaZI
Gama excelenta de produse de nutritie, controlul greutatii si ingrijire corporala Herbalife este sustinuta de servicii personalizate, prietenoase si de o garantie de returnare a banilor in 30 de zile. Pentru mai multe detalii, consultati Distribuitorul dvs. Independent Herbalife.
“in anul 2008 am primit cadou o evaluare nutriționala si analiza corporala. in acea zi am stabilit și programul de slabire. Aveam 80 kg, micul meu dejun insemna o cana mare de cafea si 2 cornuri cu ciocolata, iar in timpul zilei mancam orice, beam doar 1 pahar cu apa la 2 zile și cel puțin 2 litri de Cola.
in patru zile am pierdut 2,4 kg, in prima luna 6,8 kg, in primele 5 luni am slabit 17 kg și 90 cm in circumferința. Per total am slabit 21 kg! Iubesc produsele Herbalife si ma simt norocoasa ca am intalnit aceasta companie”.

Revista Wellness Courier Herbalife