Pareri despre produsele Herbalife

Pareri despre produsele Herbalife

Pareri despre produsele Herbalife

grey Pareri despre produsele Herbalife

Pareri despre produsele Herbalife

Asa cum stiti in orice domeniu sunt pareri pro si contra despre anumite produse sau servicii. Toti avem anumite pareri despre Herbalife, pareri despre preturile produselor, despre ce scrie pe forum lista poate sacontinue Aceste comentarii sunt normale si firesti datorita experientelor din trecut insa eu vreau sa va spun adevarul despre produsele Herbalife. Ca si Consultant Herbalife cu experienta foarte mare in domeniu lucrand zilnic cu persoane care comanda produsele Herbalife am observat ca sunt doua categori de persoane.

In prima categorie se incadreaza persoanele care au nevoie de mai multe detali legate de produsele Herbalife, vor sa vada rezultate obtinute cu produse, vor sa cunoasca Doctorii Companiei, vor sa vada experienta comaniei in domeniul Wellness si mie mi se pare o chestie normala si fireasca.

Special pentru aceasta categorie de persoane vreau sa va arat cartea de vizita a companiei Herbalife.

Puneti-va cateva intrebari. O companie care are experienta pe piata de 10 ani si are 10.000 de rezultate cu produsele pe care le comercializeaza este o companie in care sa ai incredere ? Dar o companie cu peste 33 de ani de experienta si are peste 100 de milioane de rezultate este o companie in care sa ai incredere ? DA Normal ca daca nu erau produsele sau serviciile bune nu rezista pe poata atata timp.

Cum putem sti cand niste produse sunt bune ?

1. Ne uitam de cat timp este compania pe piata. Herbalife este de peste 33 ani pe piata.

2. Cate persoane au folosit produsele si ce rezultate au obtinut. Herbaife are peste 100 milioane de clienti multumiti in toata lumea.

3. Verificam cine lucreaza la elaborarea produselor. Herbalife are un comitet impresionant de Doctori care lucreaza la elaborarea produselor printre care Dr. David Heber, Dr. Louis Ignarro, Dr. Luigi Graton etc.

4. Verificam daca este cotata la o bursa. Herbalife este cotata la bursa NYSE de mai bine de 7 ani si ca sa poti fi cotat esti verificat inainte daca indepinesti conditiile.

5. In cate tari are reprezentate compania. Herbalife are reprezentate in peste 75 de tari.

A doua categorie de persoane sunt cele care vor sa incerce si comanda direct produsele avand incredere in Consultatul de Sanatate Herbalife.

 

Pareri despre produsele Herbalife