Evaluare de Sanatate

Evaluare de Sanatate Herbalife pentru o alimentatie echilibrata

  Solicita acum o invitatie la Evaluare de sanatate HERBALIFE.

Ce castigi daca participi la aceasta Evaluare de Sanatate  Herbalife ?

Afli care sunt procentele corporale : 1. Grasimea Corporala Totala 2. Grasimea Viscerala 3. Greutatea actuala 4. Indicele de masa corporala 5. Procentrul masa musculara 6. Indicele de mineralizare osoasa 7. Procentul de apa din corp 8. Varsta metabolica 9. Rata metabolica de baza 10. Cantitatea zilnica de proteine recomandata.

Ce pierzi daca nu participi la aceasta Evaluare de Sanatate  Herbalife ?

1. Nu vei sti care este elementul cheie pentru a-ti mentine greutatea optima. 2. Nu vei sti care sunt cele mai comune 7 greseli intr-o cura de slabire sau intr-o cura de ingrasare. 3. Nu vei sti cum sa scapi de stresul ca se pun kilogramele pe tine.

Cine ar trebui sa participe?

Recomandam participarea celor care au urmatoarele scopuri de imbunatatit: 1. Vor sa aiba mai multa energie si vitalitate 2. Vor sa slabeasca sanatos 3. Vor sa imbunatateasca nutritia pentru activitati fizice/sportive 4. Vor sa imbunatateasca sanatatea 5. Vor sa imbunatateasca alimentatia 6. Vor sa imbunatateasca tenul si calitatea tenului Solicita acum o invitatie la Evaluare de Sanatate  HERBALIFE.        

 

grey Evaluare de Sanatate  

Evaluare de Sanatate pentru a sti cate proteine sunt indispensabile pentru functionarea normala a organismului, dar ca excesul este la fel de daunator ca si deficitul?

Solicita acum o evaluare de sanatate.

Stim oare daca obiceiurile noastre de viata si alimentatie sunt cele corecte si mai ales, ce avem de facut pentru ca cel putin din acest punct de vedere, sanatatea noastra sa nu fie amenintata? Cati dintre noi se duc la un control medical periodic sau ajungem acolo doar cand corpul nostru trage deja semnalegrey Evaluare de Sanatate de alarma ? Nu este oare infinit mai bine sa prevenim decat sa suferim ulterior? Si ca sa prevenim nu este oare extrem de important sa avem din timp informatiile necesare ?

Stiati ca patologiile cel mai frecvent asociate cu supraponderabilitatea si obezitatea sunt: boli de inima, hipertensiune arteriala, colesterol, diabet, anumite tipuri de cancer, osteoartrita, afectiuni ale vezicii biliare?  

Stiati ca studiile arata ca 75% din problemele de sanatate au legatura directa cu modul incorect de alimentatie si cu surplusul de greutate? V-ar interesa in aceste conditii sa stiti care este procentul de grasimi al corpului dvs. astfel incat intr-o eventuala situatie de risc sa puteti lua masurile necesare de corectie in timp util?  

grey Evaluare de Sanatate

Evaluare de sanatate Herbalife

  Stiti care este rata metabolica in repaus a corpului dvs – cate calorii ardeti in stare de repaos – astfel incat sa puteti, in cunostinta de cauza, sa nu depasiti in alimentatia zilnica acest nivel, si astfel sa va puteti cu usurinta pastra greutatea optima? Solicita acum o evaluare de sanatate.  Ati dori in aceste conditii sa stiti care este cantitatea zilnica personalizata de proteine, pe care ar trebui sa o consumati? Stiati ca 5 din 10 romani sufera de probleme de nutritie si surplus de greutate, ca fiecare kilogram peste greutatea normala creste riscul de aparitie si agravare a unor probleme de sanatate? Doriti in aceste conditii sa stiti care este indicele masa / corp (BMI – body mass index) al dvs si daca va situati din acest punct de vedere in zona de risc sau nu?    

Stiati ca reducerea cu doar 10% a greutatii scade mortalitatea totala cu mai mult de 20% si mortalitatea din cauza cancerului asociat cu obezitatea cu mai mult de 40%?

Stiati ca prea multe din alimentele „inofensive” la prima vedere, au un efect devastator asupra functiilor organismului daca sunt consumate des? Va doriti sa aflati daca aveti sau nu, obiceiuri de viata si alimentatie sanatoase si ce anume ar trebui sa faceti pentru a va asigura o nutritie corecta la nivel celular? Solicita acum o evaluare de sanatate

Evaluare de Sanatate pentru un stil de viata sanatos si activ cu Herbalife