Mituri despre multivitaminele

Mituri despre multivitaminele Herbalife

grey Mituri despre multivitaminele

Mituri despre multivitaminele Herbalife

Mituri despre multivitaminele Herbalife – Suplimentele de vitamine sunt in acest moment produse fara de care multe persoane nu ar putea exista. Ele respecta legislatia europeana. Astfel suntem siguri ca multivitaminele Herbalife sunt cele recomandate in dieta de slabire si dieta clasica.

Conditia este sa fie achizitionate prin intermediul Consultantului Wellness Herbalife.

Mituri despre multivitaminele Herbalife – Eficienta multivitaminelor a fost studiata in multe cercetari unde a fost testata eficienta si efectele lor. Toate suplimentele sunt atent monitorizate. In unele situatie este indicat sa consumam multivitamine Herbalife pentru ca alimentatia nu este de fiecare data necesara pentru ca nu ofera toate vitaminele si mineralele. Pot spune ca multivitaminele Herbalife sunt chiar obligatorii cel mai bun exemplu este al vitaminei D care se recomanda copiilor pana la sase ani. Fiind atat de apreciate multivitaminele au dat nastere la cateva mituri. Cele mai frecvente sunt disecate in continuare.

Mituri despre multivitaminele Herbalife nr. 1: Suplimentele Herbalife ingrasa

Ca si consultant Herbalife intalnesc acest mit si este fals. Pentru a ne ingrasa suplimentul trebuie sa contina energie pe care o elibreaza cand ajunge in organism. Energie au doar nutrientii, carbohidratii, lipidele si proteinele. Mineralele si vitaminele sunt biocatalizatori pentru organism si nu contin energie, asa ca este imposibil sa te ingrasi.

Mituri despre multivitaminele Herbalife 2: Singure, suplimentele ofera o cantitate mare de energie

Asa cum am aratat mai sus suplimentele Herbalife ne pot normaliza functia metabolica asta nu inseamana ca acest efect este precum cel al cafelei de exemplu. In cazul in care nu ducem un stil de viata echilibrat si ma refer la somn suficient, sport si alimentatie echilibrata nutritiv pot aparea probleme de sanatate.

Mituri despre multivitaminele Herbalife 3: Suplimentele se administreaza doar in anumite tratamentul

Cand suntem copii luam anumite produse care contineau si vitamine ca sa compenseze ceea ce nu reusim sa luam din alimentatie. Asa ca multivitaminele Herbalife se recomanda in combinatie cu alte produse.

Mituri despre multivitaminele Herbalife  4: Suplimentele se iau numai cu apa, inainte sau dupa masa

Este jumatate adevarat pentru ca ritmul zilnic influenteaza momentele in care trebuie sa luam multivitaminele. O parte din alimentele pe care le mancam contin anumite elemente nutritive si organismul are nevoie de suplimentele de nutritie Herbalife.

Comanda acum Multivitamine Formula 2 Herbalife.

Mituri despre multivitamine