Membru Independent Herbalife

Membru Independent Herbalife

Membru Independent Herbalife Emanuel Gherghin sunt expert în nutriţie şi controlul greutăţii corporale de peste 8 ani.

grey Membru Independent Herbalife

Membru Independent Herbalife

 

Am creat acest site din dorinţa de a vă ajuta şi de a înţelege că surplusul de greutate poate fi învins definitiv, într-un mod sănătos, foarte uşor, în permanentă asistat şi cu urmări extrem de benefice pentru starea generală de sănătate.

Membru Independent Herbalife – Dacă sunteţi în căutare de diete şi cură de slăbire sigur problemă dvs cu surplusul de greutate are o rezolvare cu produsele Herbalife iar viaţa dvs de până acum cu diete peste diete şi cure peste cure, poate arată şi altfel cu Herbalife. Indiferent ce doriţi: cură de slăbire, cură de îngrăşare, nutriţie, produse pentru sprotivi, să fiţi mai sănătos, , totul este posibil cu Herbalife şi fără diete sau un regim special.

Membru Independent Herbalife – Ultimele statistici ale Asociaţiei Romane de Endocrinologie arătă că 25% dintre români sunt obezi şi 64% sunt supraponderali. Studiile arată că 75% din problemele de sănătate au legătură directă cu modul de alimentaţie şi cu surplusul de greutate, fiecare kilogram peste greutatea normală crescând riscul de apariţie şi agravare a unor probleme de sănătate. În acelaşi timp, reducerea cu doar 10% a greutăţii scade mortalitatea totală cu mai mult de 20% şi mortalitatea din cauza cancerului asociat cu obezitatea cu mai mult de 40% !

Nu fiţi şi dumneavoastră parte a acestei statistici, pentru că sănătatea până la urmă este bunul cel mai de preţ pe care îl avem ! Eu am determinarea, instruirea necesară şi dorinţa de a va fi alături până la obţinerea rezultatului dorit !

Produsele noastre sunt de mulţi ani cele mai bune din lume, programele sunt personalizate nevoilor fiecărui organism în parte şi au că rezultat o rată de slăbire lunară GARANTATĂ de minim 3-5 kg şi de îngrăşare 1-3 kg / lună! Depinde numai de dumneavoastră cât de mult vă doriţi şi mai ales . cât de mult vă preţuiţi sănătatea !

 

Alăturaţi-vă celor care deja au reuşit. Sunteţi la un clik distanţă.

Comanda acum produse Herbalife Online prin Membru Independent Herbalife.

Vă doresc toate cele bune.

 

Membru Independent Herbalife