Cum se face scanarea corporala Herbalife

Cum se face scanarea corporala Herbalife

Cum se face scanare corporala Herbalife este o intrebare care merita raspuns.

In ultima perioada am intalnit o intrebare foarte interesanta la care nu am putut sa nu raspund si intrebarea suna asa : Cum se face scanarea corporala Herbalife ? Raspunsul este urmatorul.

Pentru a beneficia de o scanare corporala la Herbalife este necesar sa va faceti o programare la numarul de telefon  0726.384.554  la Centrul Wellness Herbalife. Dupa ce programarea este facuta va puteti prezenta la scanare si acum va voi explica Cum se face scanarea corporala Herbalife?

In cadrul Evaluarii de sanatate Herbalife se face aceasta scanare corporala care are rolul de a verifica procentele de grasime corporala, grasime viscerala, greutatea actuala, indicele de masa corporala, masa musculara, masa osoasa, masa hidrica si varsta metabolica conform graficului.

grey Cum se face scanarea corporala Herbalife

 

Urmatorul pas este de a vedea obiceiurile alimentare si ce poate sa prezinte riscuri pe partea de sanatate si alimentatie. Pe baza unor masuratori speciale se verifica greutatea optima, cantitatea de proteine care trebuie consumata in fiecare zi pentru a fi sanatos si capacitatea de ardere a caloriilor din metabolismul bazal. In cazul in care procentele prezinta riscuri, primiti sfaturi si recomandari din partea Distribuitorului Independent Herbalife.

Evaluarea Wellness Herbalife este o evaluare completa pentru un stil de viata activ si sanatos alaturi de multe alte persoane care au ales sa foloseasca produsele Herbalife pentru o viata mai buna si pentru o alimentatie echilibrata din punct de vedere nutritiv.

Acesta este raspunsul la intrebarea Cum se face scanarea corporala Herbalife? si pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile Herbalife nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon de mai sus sau pe adresa de mail puscasmargarita@gmail.com

Comanda acum produse Herbalife direct de la Distribuitor Independent Herbalife. Produse din plante fara reactii adverse sau efecte secundare.

Cum se face scanarea corporala Herbalife