Consultant Wellness Herbalife

Consultant Wellness Herbalife

Consultant Wellness Herbalife Margarita Puscas

Consultant Wellness Herbalife – Numele este Margarita Puscas si sunt expert in nutritie si controlul greutatii corporale de peste 1,6 ani.

Consultant Wellness Herbalife – Am creat acest site din dorinţa de a va ajuta si de a intelege ca surplusul de greutate poate fi invins definitiv, intr-un mod sanatos, foarte usor, în permanenta asistat si cu urmari extrem de benefice pentru starea generala de sanatate.

Daca sunteti in cautare de diete si cura de slabire sigur problema dvs cu surplusul de greutate are o rezolvare cu produsele Herbalife, iar viata dvs de pana acum cu diete peste diete si cure peste cure, poate arata si altfel cu Herbalife. Indiferent ce doriti: cura de slabire, cura de ingrasare, nutritie, produse pentru sportivi, sa fiti mai sanatos, totul este posibil cu Herbalife si fara diete sau un regim special.

Consultant Wellness Herbalife – Ultimele statistici ale Asociatiei Romane de Endocrinologie arata ca 25% dintre romani sunt obezi si 64% sunt supraponderali. Studiile arata ca 75% din problemele de sanatate au legatura directa cu modul de alimentatie si cu surplusul de greutate, fiecare kilogram peste greutatea normala crescand riscul de aparitie si agravare a unor probleme de sanatate. In acelasi timp, reducerea cu doar 10% a greutatii scade mortalitatea totala cu mai mult de 20% si mortalitatea din cauza cancerului asociat cu obezitatea cu mai mult de 40%!

Consultant Wellness Herbalife – Nu fiti si dumneavoastra parte a acestei statistici, pentru ca sanatatea pana la urma este bunul cel mai de pret pe care il avem! Eu am determinarea, instruirea necesara si dorinta de a va fi alaturi pana la obtinerea rezultatului dorit!

Consultant Wellness Herbalife – Produsele noastre sunt de multi ani cele mai bune din lume, programele sunt personalizate nevoilor fiecarui organism in parte si au ca rezultat o rata de slabire lunara GARANTATA de minim 3-5 kg si de ingrasare 1-3 kg / luna! Depinde numai de dumneavoastra cat de mult va doriti, si mai ales, cât de mult va pretuiti sanatatea!

 

Alaturati-va celor care deja au reusit. Sunteti la un clik distanta.

Solicita acum o evaluare de sanatate GRATUIT

 

Va doresc toate cele bune.

Consultant Wellness Herbalife