Compania Herbalife devine partenerul oficial în nutritie sportiva al echipei de fotbal FC Viitorul

 

Herbalife Romania devine partenerul oficial în nutritie sportiva al echipei grey Compania Herbalife devine partenerul oficial în nutritie sportiva al echipei de fotbal FC Viitorulde fotbal FC Viitorul, patronata de Gheorghe Hagi.

Astfel, performantele sportive ale echipei de fotbal FC Viitorul vor fi sustinute 24 de ore din 24 de produsele Herbalife si Herbalife24!

 

Prezent la evenimentul de lansare, Gheorghe Hagi, antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul a declarat:

„Suntem onorati de faptul ca Herbalife se alatura dorintei noastre de a performa si speram ca impreuna sa obtinem performante notabile atat pe plan intern, cat si international. Realizam cat de importanta este nutritia pentru un sportiv si ce rol joaca in performanta, astfel ca jucatorii FC Viitorul au integrat deja gama completa H24 in programul personal de nutritie, care ii ajuta sa se recupereze mai repede intre antrenamente, sa isi maximizeze efortul depus in cadrul sesiunilor de antrenament si sa sustina o performanta la nivel înalt. Fotbalul este un sport intens care solicita mult efort fizic, prin urmare pregatirea constanta si nutritia personalizata sunt cruciale.“

Speakerii conferintei de presa au fost: Romeo CazanescuDirector General Herbalife RomaniaGheorghe Hagi, atacantul Cristian Gavra si capitanul echipei,Bogdan Taru.

Cei peste 30 de jurnalisti prezenti la eveniment au primit cu entuziasm vestea parteneriatului, au degustat produse Herbalife si au „dat la poarta” impreuna cu fotbalistii si Gica Hagi!